В студено злато се превърна любовта ми.
Блести отвън, но няма пламък вече в мен.
Студено злато - и реже вените ми всеки път, когато
с лъжи отиваш ти далеч от мен...
Безчувствен си - парче метал е твоето сърце.
Омразата засипва с пепел нашите чувства -
имаше ги някъде преди...
Отивай си! Не се обръщай!
Аз няма да те моля - в мислите си с друга ти...
Студено злато - не знам дали за теб ще ме боли?...
© Сиана Петкова Всички права запазени