Сутрин е, но ти
си още вечер -
дъхаш на угаснала луна.
Сутрин ей такава
непосрещната -
някак си неканена дошла.
Сутрин се промъкваш
със звездите,
светнали в очите
ти сега.
Сутрин през мъгливите
трасета
пътя си намери
към дома.
© Искра Радева Николова Всички права запазени
Искряща!