Сузи
Гостенка си имам
котенце бяло...
Вънка на двора,
през зима живяло.
Заминаха на СПА
мама, тати, бати.
А Сузана бяла...
при мен се препрати.
Котето се чуди...
къде се намира.
На килим се търкаля,
в одялце се завива.
На хотел СПА...
сега е при мен.
С всички екстри
за някой си ден.
© Лилия Нейкова Всички права запазени