Облечена в бяло,
с цветя в ръката
вървя към олтара
на самотата...
Желая те страстно,
не мога да чакам -
мигът отминава властно,
а ти вече си с друга...
Обречени сме на бавна,
но сигурна смърт,
любовта ни е странна
спътница в този живот.
© Лора Всички права запазени