Денят бе топъл, биеха камбани,
сърца ликуваха за бъдни дни,
а двама влюбени в слънчеви премяни
обет си дадоха в безмълвен стих.
Ръцете им, като бръшлян се бяха вплели,
а устните нашепваха със страст,
че любовта не може да е просто спирка,
а вечен празник между Ти и Аз!
© Меги Ризова Всички права запазени