Сватбен ден
В този топъл майски ден
бият празнични камбани.
Днес се вричаш ти във мен,
за любов сме, знам, призвани.
Аз ще съм принцеса днес,
с рокля приказно красива.
И звездите в наша чест
ще блестят така игриво.
Принцът мой ще бъдеш ти,
мил до мене ще застанеш.
В мен сърцето ще трепти,
искам в него да останеш.
Клетва давам аз пред Бог,
че за тебе аз копнея,
че в живота тъй жесток
аз за тебе ще живея!
© Вероника Бузова Всички права запазени
Поздрави!