Когато изгубиш се с очи, потърси -
срещу тебе ярка светлина блести.
Тя те чака да те подкрепи,
над теб тя денонощно ще стои.
Когато се изгубиш, пътя ще ти покаже,
с ярък пламък враговете ти ще накаже.
Никога не ще те предаде!
За теб тя живота си ще даде!
Търсиш я, нали?
Ами спри!
Тази светлина съм аз в живота твой.
До теб искам да намеря своя отдавна изгубен покой.
© Стефка Всички права запазени