Усмихни се на сенките в себе си.
Те за лошите днес са утеха,
че си грешен човек, като някои,
дето дяволът шил им е дреха...
Примири се. Приеми тези истини.
Има хора! И техни подобия...
Свойта светла страна съхрани.
Злото има към светлото фобия.
© Мария Божкова Всички права запазени