4.06.2013 г., 7:52 ч.

Светулки 

  Поезия
540 0 9

СВЕТУЛКИ

 

Аз почти те забравих.

Понякога само си тъжен куплет...

Ала всъщност не страдам,

съжалявам те просто!

                        Да, именно теб!     

 

Гордостта ти е смешна и жалка –

обичта по критерий не струва и грош!

Непотребна е, казваш, ръката ми малка...

Аз светулки ти носех

                           в студената нощ!...

© Христина Радомирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??