Светъл блян, за теб жадувам,
че ти стопли моята душа,
затуй за тебе аз тъгувам,
болката не мога да задуша.
И нека аз - хладният зефир,
в градина с цветя и трева зелена
да милвам най-подир
теб - роза чудесна и засмена.
© Георги Всички права запазени