Две ръце в една събрани.
Две сърца, биещи в едно.
Нашите очи гледат в една
посока. Животът ни е общ.
Защото светът е за двама.
Затова Господ създал е
мъжът и жената.
За мен светът си ти, живота
си оставям в твойте ръце.
Истинскитe Божии ръце.
© Драгомир Костадинов Всички права запазени