Не бих говорила дори минута,
ако не съм била под гнусната ѝ власт.
Властта на днешната култура прословута
за малко смляла ме във алчната си паст.
Култура учеща сърцето ми на обич,
учителите – хора не познали Любовта.
Уроците оформени в безформеното лоби,
в което Аз-а господарства от върха.
В този свят във Любовта отсъства Истина,
а в Истината не присъства Любовта.
Свободата със свобода изчистена
и всичко в името на толерантността.
Сега познавам Истината, Любовта и Свободата,
красиво вплетени в едно живеят в мен.
Разбирам, колко много съм богата,
животът ми в Христос стартира променен.
© Мария Всички права запазени