Не свиквай с очите ми
Днес са сини и обичащи
Не свиквай с очите ми защото
Утре стават песакливи облаци
Не свиквай, защото ако свикнеш
Вече няма да са весели
Не свиквай с очите ми, моля те
Търси ги все различни и виж.. колко са отнесени
Виж как те търсят без да чакат
Защото нещата идват когато са повикани
Не свиквай с очите ми
Ако искаш да те гледат
Защото и най-красивите очи
Превърнеш ли ги в рутина са скучни
© Илияна Димова Всички права запазени