Дочуй мълчината ми,
присъедини се тихо,
дохвани невнятните за околните думи
и ги скрий надълбоко в очите си.
Там те ще бъдат на топло
и съхранени,
без да е нужно да бъдат разбирани.
Нека подемем свободата
да бъдем сами,
сетне в своята самотна сигурност
да се съединим,
неразбиращи се.
© Илияна Димова Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Направѝ най-трудното - стани господар на самия себе си »