Свобода...
Снощи забравих да ти кажа,
че си тръгвам днес от теб,
забравих също да ти напомня,
че мразя всичко в теб...
Сега съм свободна
и силно доволна,
че ще посрещам всеки мой ден без теб,
без очите ти коварни,
без думите измамни...
Снощи скъсах тез окови,
с които ти ме окова,
сърцето ми отнова затуптя,
щом усети мъничко свобода...
© Жулиета Стоянова Всички права запазени