3.11.2011 г., 20:03 ч.

Свобода 

  Поезия » Любовна
445 0 0

Слънце, пясък и море,

над теб е синьото небе,

до тебе любовта расте,

в миг те гледа смаяно дете.

 

Вяра в сърцето ти се вижда,

сълза невинна в ръката ти се скита,

в теб една мечта ще се преплита,

за теб една любов ще пита.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??