21.03.2007 г., 21:27 ч.

свободата в моя живот 

  Поезия
630 0 1
ако мога да живея свободно ще ме последваш ли
ще тръгнеш ли с мен
към един по-добър живот
в който ще сме живи

светът в който живеем
обърни се и го погледни
той е по-объркан и от теб
всеки живее сам със себе си

можеш ли да ми помогнеш
аз съм подвластен на законите на света
толкова ме е страх
че няма да съм свободен
ела и ме спаси
в този объркан свят
ние ще сме двама

огледай се
човек живее сам с проблемите си
погледни вътре в себе си
и ще зърнеш твоята свобода
там ще живееш своя живот
изпълнен с хиляди чуства и емоции

това е всичко от което имам нужда
да си винаги до мен
за да мога да живея
за да мога да дишам
всичко това си ти

© Жицата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Свободни един до друг.Това е съвършената любов.Поздрав!
Предложения
: ??:??