Народни поете, и на теб посягат,
да спрат свещения ти глас желаят!
Да убият родното ръце протягат,
докога, българи, гаврите ще траят!?
Слепци политиците наричам,
ако те подкрепят тоя интерес,
всичко българско аз обичам,
почитам националната чест!
България е светлина, свещена е тя,
не рушете българския дух и слава!
Това поругаване не мога да простя,
докога ще търпим да ни унижават!?
https://obektivno.bg/svobodna-evropa-stihotvorenieto-az-sam-balgarche-prechi-na-deczata-na-imigrantite/
© Георги Всички права запазени