Когато изгубил си надежда
и пред кръстопът стоиш,
точно в този буреносен момент,
в себе си повярвай
и нови крила здраво закрепи си,
с въжетата на своите мечти,
за да можеш утре,
щом изгревът дойде,
с нова сила ти да полетиш!
Колкото и трудно да става,
колкото и тежък, да ти се струва светът
в себе си недей губи вяра,
а смело напред продължи
и не забравяй, по пътя си,
можеш да срещнеш развалени души,
своята, заради тях не губи!
© Еленка Гишина Всички права запазени