Сякаш за последен път е лято,
сякаш за последно срещам любовта,
днес заедно с отлитащото лято
пристига тъжно есента.
Дали отново ще усетя
прилива на морските вълни
и в унеса на лятото горещо,
ще вкуся ли страстта в зори!?
Ще чуя ли любовни думи,
прошепнати на кея вечерта?
Ще помня ли завинаги в ума си
лятото, морето, любовта...?
© Анна Станоева Всички права запазени