Сметка си открих
в моята душевна банка.
Ще влагам в нея всеки стих
с ПИН-код на твойта сянка...
Ще трупам авоари
от спомени безброй
за мигове незабравени -
ти бе "аз", за теб бях "той"...
И докато живея,
докато дишам със слова,
аз ще богатея
от сянка на жена...
© Валдемар Всички права запазени