Събирам парченцата останали...
Събирам сърцето си накуп...
Събирам моментите, непрестанали да живеят някъде тук...
Събирам частиците радост...
Събирам и многото тъга...
И гледам със жалост,
как любовта ми си отива, и не мога да я спра...
Гледам живота си от спомени,
събирам сълзите си в ръка...
Не искам никакви промени...
Искам те сега!
© Иви Всички права запазени