19.07.2011 г., 21:09 ч.

Съблазън 

  Поезия » Любовна
786 0 0

Съблазън

 

Ти искаш да ме прелъстиш,

до себе си да ме приближиш,

аз с теб флиртувам,

в мислите си лудувам!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??