9.09.2005 г., 20:19 ч.

Събота 

  Поезия
828 0 1
Във цирка мутра
стреляйки от
скука,
уцели клоуна...
Към изхода
се устремиха дами,
пищяха,тъпчеха деца,
а кавалерите
тъй не съзряха
как Клоунът
усмихнато угасва,
дарявайки
        простреляни
                надежди...

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??