1.11.2008 г., 11:33 ч.

Съдба 

  Поезия » Любовна
1177 0 1

Ще пиша името ти във снега с премръзналите си ръце,

ще търся утеха за болката в моето сърце,

разхождам се и пада сянка тъжна,

отворя ли очи - сънят, в който си, свършва.

© Недялко Благоев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сподели любовта си! Прегърни любимата и сънят ще продължи...Поздрави!
Предложения
: ??:??