Сълзите ми са капки от дъжда,
ти, който си ми пратил да пречисти
измамните ми мисли!
Луната ме покани да я питам,
ще сбъдне ли съня ми,
в който ти с усмивка ме целуна!
А тя ми каза, че не може да спре студа,
душата вледеняващ!
И ще се превърна пак в " Ледена кралица",
това ми е съдбата!
© МИСИЯ Всички права запазени