Съдба
Живеем понякога,
живеем по малко,
живеем за миг от мига.
Обичаме рядко,
обичаме страстно,
обичаме просто така.
Чувстваме огъня,
чувстваме болката,
чувстваме нежна душа.
Търсим и себе си,
търсим и другите,
търсим в тях ЛЮБОВТА.
***
Когато ранят ни - стискаме зъби.
Когато ранят ни - плачем без сълзи.
Когато ранят ни - си казваме тихо.
... е да просто СЪДБА.
© Митко Донев Всички права запазени