Какво ми каза ти за мислите,
за уморените лица на хората...
Какво ми каза за мечтите
и за безкрая на въпросите...
Какво ми каза и за пътя
неизвървян от мен до края...
Какво ми каза Ти за себе си,
Съдба, която аз не зная...
...И срещнах те във светлините
размити от презрението на дъжда,
и във надеждата на остаряла истина
очаквала да промени света...
© Младен Мисана Всички права запазени
Хареса ми!