5.04.2007 г., 23:39 ч.

Съдба 

  Поезия
790 0 3
Съдба, защо към мен си тъй жестока?
Защо отново ми обръщаш гръб?
Кажи коя е вярната посока...
На къде да тръгна този път?

Съдба, нима те радва моето падение?
Дори да е така, от мене знай,
че ще намеря пътя и сама към моето спасение,
ще сложа аз на твоята жестокост край...

И напук на ударите ти коварни
ще се изправя аз за опит нов,
ще захвърля тежките окови
и ще извървя аз - горда - пътя си суров!!!





















© Надежда Рашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??