А можехме да се обичаме,
така, да изпиваме всичко на дъх.
Грешка, вина, горест, лъжа
и малко обич за мирис и цвят.
Все нямахме време и бяхме заети,
с този, с онзи, само не и със нас.
Отдалечихме се бавно, сякаш живот,
а само година полека измина.
Така се случва в живота ни цветен,
срещаме някого, обичаме, мразим.
После оказва се, че не и за нас,
съдбата решила е всичко от раз.
© Пепи Оджакова Всички права запазени