6.09.2011 г., 18:33 ч.

Съединение 

  Поезия » Гражданска
1016 1 0

Съединение

 

Днес е големият празник на нашето Съединение,

нека го превърнем в истинско обединение,

да вложим повече историческа почит и благоговение,

този ден идва с патриотичен плам и национално стремление,

да обичаме отечеството си като възрожденците от края на XIX и началото на XX  век,

е неговият ек!

 

Послеслов: Честит празник на всички, с пожелание да си докажем, че сплотеното гражданско общество не е мисията невъзможна и ще ни направи по-силни!

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??