Съжалявам, че за мен мислиш нощ и ден.
Съжалявам, че прегръщайки нея, виждаш мен.
Съжалявам, че си безпомощен да ме имаш и затова ме намразваш.
Съжалявам, че ти е кофти, когато се смея (но и без теб живея).
Съжалявам, че тя не е като мен.
Съжалявам, че не поиска да те направя щастлив.
Съжалявам, че разруши с лекота приятелството ни.
Съжалявам... а ти?
© Деси Всички права запазени