Не ме помни такава,
в очите със сълзи.
Нека е забрава...
Нека помълчим...
Аз утре ще се върна
както вчера бях...
и спомен сал ще бъда
в своя смях.
Но днес си отивам...
Като смърт изживяна.
И сънища много...
И много врати...
И в нашето сбогом...
Сълзи.
© Даниела Всички права запазени
благодаря