Когато болката и щастието
се слеят във едно,
когато разтреперано сърце избухне
в огнена любов...
Когато думи нечии те жегнат
и струна от душата прозвъни...
тогава идват те, нечакани -
горещи, парещи сълзи.
Те някак си те карат да се чувстваш
олекнал, облекчен,
и с поглед чист ти вече можеш
да продължиш напред, но прероден.
© Магдалена Стоянова Всички права запазени
Любо