Сълзите по лице се стичат,
че жадувам ангелска красота,
две топли очи теб обичат,
но доброто е уязвимо в света!
Звездите горе погледни -
че като теб са чисти те,
живея в самотни, тъжни дни,
аз просто искам теб, дете!
© Георги Всички права запазени