Видях те
веднъж, Любов и...
паднах -
паднах...
И станах
пламък лилав и...
те търся -
търся те...
Открадна ми
Вятърът...
сълзите -
скри ги...
във Слънцето,
а Морето...
откри ги -
откри ги...
Намирам ги
и те стоплят...
завинаги -
винаги -
винаги...
© Веселин Динчев Всички права запазени