Ще събера сълзите
на луната
във чаша от планински
светлосин кристал
и ще изпия глътка
от мечтата,
която много дълго
съм копнял.
И като вълк на
билото ще вия
от болка и от самота,
но най-накрая
ще открия
щастливата си пламенна звезда!
© Явление Всички права запазени