Сън
Сънувах целувка
кристална и лека,
стапяща, силна,
изгаряща топлина;
Сънувах прегръдка
топла и мека,
безкрайна и нежна
невидима тишина;
Сънувах и още сънувам
как летя в небе без крила.
Пътувах и още пътувам
към теб, а до теб съм била!
© Мариета Всички права запазени
Добре дошла! Хареса ми първият ти стих!!!