11.07.2007 г., 9:57 ч.

Сън 

  Поезия
530 0 0

Сънувам ли? Може би!

Как се крия в теб

да ме закриляш,

да ме стоплиш с твоята обич.

Сънувам ли? Може би!

Как преплетена в твойте прегръдки

нощем заспивам от ритъма на твоето сърце,

от ласките на твойте ръце.

Сънувам ли? Може би!

Как те докосвам нежно

и политам там,

там където сме само аз и ти!

Сънувам ли? Може би!

Как слушам твоето сърце

и грейва моето лице,

че казва то „Обичам те”.

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??