24.10.2009 г., 20:41 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
606 0 3

Когато залезът заспива

и мами с устните си тихата зора,

и с огнен свян покрива се нощта,

на вятъра със златните крила,

тогава аз ще дойда във съня ти

и кротко ще приседна до леглото.

Ще те завия нежно с любовта си

и ще си тръгна плахо и самотно.

Когато се събудиш сутринта

и липсва ти горещата ми длан,

недей сънува само любовта...

Ела и аз ще ти я дам!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??