Сън Много често теб сънувам в миг, желан от две сърца, но когато се събудя, от тебе няма и следа. В сънищата ме спохождаш, но не зная кoй си ти? Моля те, от тях избягай, ела в самотните ми дни. Тогава ще съм силна с тебе, ще прогоним самотата и с нашата любов голяма ще бъдем щастливи двама.
© Райна Маргина Всички права запазени