Заспиваш, мое влюбено момиче,
но аз не мога още да заспя
и тихо пред съня ти коленичил,
над тебе свеждам уморен глава!
И мисля си, преди да те целуна,
че любовта е не греховен пир,
а щастие– останало без думи,
поело дъх от звездния всемир!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени