Сън сънувало момиче,
Но до късно не заспало.
Денем не стояло мирно,
Вгледало се в огледало.
В образ огледален, мрачен,
Мрачни хубости грознеят.
Тук-там бебе ще изплаче,
Утре! Пътища беснеят..
Сън сънувало момиче,
Нежна кожа, бяла гръд!
Пламък пламва, жар изгаря!
Младост ли е?!!
Спомен скъп...
© Просто Някой Всички права запазени