11.11.2008 г., 20:26 ч.

Сънища 

  Поезия » Любовна
1213 0 2


Влизам в съня ти
и тази нощ
без думи дори.
Не мога да опиша
колко хубава си.
Заминавам.
Няма да остана.
Навлизам в моя сън.
Защото знам, че чакаш.
Тихо е навън!

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??