Здравей любов!
Ти идваш пак в съня ми,
безплътна, нежна и добра...
Макар, че винаги си в мене
ти пак в съня ми оживя!
Усмихваш се любов!
Тъй както ти го можеш,
със някаква отнесеност – едва...
Очите ти са топли и тревожни
и толкоз меки – като есента!
Ела любов!
Аз винаги съм чакал,
да легнеш тихо – тук до мен...
Склони глава, нали не плака,
нали въздишка е след дълъг ден...
Заспи любов!
Не искам друго вече,
освен да бъдеш тук, сега....
Тревогите останаха далече,
сложи на рамо ми глава...
Остани любов!
Така ми е студено,
когато ти не си до мен!
Спокойствие и нежност ме обземат -
ще се събудя с теб и в утрешния ден!
С благодарност към KULT…
Бъди любов!
Теб винаги те има!
...където тупкат две сърца.
Дори от тук да си отидем,
ти пак ще властваш над света!
© ШЕМЕТ Тарантупски Всички права запазени