Поредно лято
с мото в обков:
,,Сезон за море,
звезди и любов"
Жарко слънце,
жарки страсти,
любовно зрънце
след поглед и здрасти.
Плаха покана,
съгласие мълчаливо,
за среща в капана
на чаша с пиво.
Смирено морето
шушне с вълните,
брегът под небето
искри от звездите.
След лунния блясък
засиява пътека.
На топлия пясък,
с одежда лека,
двамата срещат
устни, тела,
времето не усещат,
тяхна е нощта.
Утро зачева се със зора.
Политат чайките бели.
Нощта за любов е добра,
сънливците са закъснели!
© Никола Яндов Всички права запазени