Сънувал ли си коледен,
вълшебен сън?
Небесни арки украсили
са навън.
От детските сърца
звънти камбанен звън.
Звездите пеят: Коледа е!
Коледа - вълшебен сън!
Събуждал ли си Коледата
в теб?
Ще видиш, засияйва всеки миг.
Елхата ти намигва:
Май, че си голям :)
но имам дар за теб
вълшебно-сбъднат блян.
Луната тази вечер
ще изгрее пак,
като онази вечер
в онзи час.
Ще грее и в сърцето ти
любов, щом пак
се ражда в мислите ти Бог.
© Искра Радева Николова Всички права запазени
Маги,Илко,Ани,Нина,Татяна,Георги,Ники-съкровище,Ачка,Лили,Джейни,Ели,Руми,Веси-прекраснице,Марая!