Сънувана мечта
В съня си тази нощ те пожелах.
Косите ти целувах и гърдите!
Ръцете ми играеха си с тях,
насладата гореше във очите!
Ти бе за мен мечта недостижима
като сън, във който тук дойде!
Благодаря на Бога, че те има,
че вля живот във моето сърце!
А аз те търсех. Нощем те желаех!
Исках да те виждам през деня!
Ще те срещна ли, това не знаех!
Исках го със цялата душа!
Ти дойде в съня ми, заплени ме!
С твоята любов ме окова!
Аз дори не зная твойто име,
но красива е със теб нощта!
Обичам те каквато си, такава!
Искам да си винаги до мен!
Искам да си с мен дори накрая!
Да си с мен в последния ми ден!
02.02.2021 г.
© Георги Иванов Всички права запазени