19.10.2015 г., 18:15 ч.

Сърцата се менят 

  Поезия » Любовна
499 0 1

И мястото не е същото

и барът отдавна затворил е,

и твоите очи различно 

от вчера ме гледат,

напомняйки, че есента 

е дошла, но подвизава се

под друго име.

"Сърцата се менят"

изръмя дъждът 

и не спира оттогава.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??