Слънцето с усмивката ти,
виждам как се слива
и небето откривам в твоите очи,
докато гласът ти топъл,
в сърцето ми,любов, бродира
и в душата ми, разпалва искри.
Името ми нежно прошепни го,
сърцето ми ритъма си да ускори,
силно нека затупти,
да забравя за всички неволи и беди.
В прегръдката ти искам да се скрия
да усетя твоето сърце,
как със моето в едно се слива
и забравя всички страхове.
© Еленка Гишина Всички права запазени